Motor za garažna vrata - Comunello RAMPART, SALIENT

Garažna vrata


Garažna vrata za svakoga; naš asortiman smo podijelili u tri jednostavna segmenta po klasi proizvoda i cjenovnom rangu u ECONOMIC, STANDARD i EXCLUSIVE, tako da budemo sigurni da kvalitetne proizvode iza kojih stojimo i za koje garantiramo možemo ponuditi svim našim klijentima. Kod nas možete pronaći garažna vrata izrađena po mjeri za privatne korisnike, kao i za industrijski sektor.

Nudimo sekcijska garažna vrata Europskih proizvođača uz optimalni odabir motora na daljinsko upravljanje renomiranih brandova COMUNELLO, BFT i MARANTEC. Kvalitetni paneli i višegodišnje jamstvo na motore osiguravaju bezbrižnost za naše klijente.

Osim prodaje, nudimo i montažu i servis za garažna vrata i motore.

Rezidencijalna garažna vrata


Sekcijska garažna vrata izrađuju se od panela debljine 40 mm, načinjenih od dvostrukog pocinčanog čeličnog lima ispunjenog poliuretanskom pjenom te s vanjske strane plastificiranog u boje BIJELA, SMEĐA, SREBRNA, ZELENA i ANTRACIT. Sekcije vrata su visine 500 i 610 mm te se kombinacijom navedenih panela postiže željena visina vrata.
Kod sekcijskih garažnih vrata bitnu stavku predstavljaju opruge. Za svaka vrata opruge se posebno izračunavaju korištenjem za to predviđenog računalnog programa, a sve s ciljem da se osigura da vrata savršeno funkcioniraju.

Garažna sekcijska vrata sastavljena su od komponenti europskih proizvođača koji posjeduju ISO certifikate.

Sekcije imaju poseban sistem za zaštitu od prignječenja prstiju. Mehanika vrata i kotačići predviđeni su za učestalo korištenje. Vodilice i pribor za ugradnju načinjeni su od galvaniziranog čelika.

U sekcijska garažna vrata moguće je ugraditi i prozore s ispunom od pleksiglasa, ventilacijske rešetke, ali i pješačka vrata s pragom ili bez praga.

Za rezidencijalna sekcijska garažna vrata ugrađuju se stropni motori BFT, MARANTEC ili COMUNELLO čija jačina ovisi o kvadraturi garažnih vrata.

Industrijska garažna vrata


Industrijska sekcijska garažna vrata izrađuju se od panela debljine 40 mm s ispunom od poliuretana.  Načinjena su od dvostrukog pocinčanog čeličnog lima te s vanjske strane plastificirana u boje BIJELA, SMEĐA, SREBRNA, ZELENA i ANTRACIT ili druga boja iz ponude. Industrijska sekcijska garažna vrata moguća su u više izvedbi s različitim konstrukcijskim kombinacijama i s različitom opremom. Odlikuje ih visoka otpornost i čvrstoća, pouzdan i siguran rad u skladu s važećim sigurnosnim propisima.

Namijenjena su za hale, proizvodne pogone, auto salone, tvornice itd.

Industrijska garažna vrata moguća  su u više izvedbi: kompletna vrata od panela ispunjenih poliuretanom, kompletna ili djelomično ostakljena, kompletna  ili djelomično načinjena od ventiliranih panela s rupicama.

Pogoni za industrijska garažna vrata su industrijski bočni motori BFT, MARANTEC ili BENINCA  opremljeni fotoćelijama s mogućnošću deblokade u slučaju nestanka struje.