Motori za kapije

Motori za privatnu i industrijsku upotrebu vrhunskih talijanskih proizvođača COMUNELLO i BFT. Odlikuje ih kvaliteta i elegantni dizajn. Upravljanje vratima se vrši jednostavno pomoću daljinskog upravljača.

KIT pakiranje sadrži:

  • motor sa upravljačkom pločom
  • dva daljinska upravljača
  • sigurnosnu lampu
  • 4 metra letve (za klizne kapije)
  • fotočelije
  • korisničke upute

U KIT pakiranju se nalaze dva daljinska upravljača, ali ih je po potrebi moguće kupiti i programirati koliko god Vam je potrebno.

Odabir pravog motora

Snaga potrebnog motora za kliznu ogradu se određuje po težini ograde koju pokreće. Možete birati između modela do 400kg, 500kg, 600kg, 700kg, 1000kg, 1500kg i 3500kg. Adekvatan motor za krilnu kapije za se određuje po dužini i težini ograde koju pokreće.

Motor za klizne kapije - Comunello FORT 400, 500, 600, 700, 1000, 1500, 3500
Motor za klizne kapije - Comunello FORT 400, 500, 600, 700, 1000, 1500, 3500

COMUNELLO FORT

Bilo da je riječ o stambenim ili industrijskim kapijama, motori serije FORT osiguravaju inteligentno i kvalitetno rješenje uz atraktivni izgled. Kontrolna ploča na motoru pruža široki raspon značajki uključujući detekciju prepreka i programibilno vrijeme rada. Izolatori jamče tihi rad čak i pri punom opterećenju.

Motor za krilne kapije - Comunello ABACUS, RAM, CONDOR, EAGLE
Motor za krilne kapije - Comunello ABACUS

COMUNELLO ABACUS

Svi motori serije ABACUS imaju jednodjelno aluminijsko kućište za mehaničke djelove i upravljačku ploču, koje osigurava izdržljivost i sigurnost. Ovi su proizvodi napravljeni da budu dugotrajni i da besprijekorno rade u svim vremenskim uvjetima. Najviša sigurnost i pouzdanost su zagarantirani. Unutarnji mehanički djelovi su napravljeni od inovativnih materijala kako bi se osigurao tihi rad. Vrlo jednostavan za održavanje.

Motor za krilne kapije - Comunello CONDOR

COMUNELLO CONDOR

Od kučišta otpornog na udarce do ruke od lijevane legure, proizvodi serije CONDOR osiguravaju vrhunsku snagu u svim svojim djelovima. Konstruirani su dapruže maksimalnu sigurnost. Nova kontrolna jedinica radi po najvećim standardima i nudi jednostavno automatsko/polu-automatsko programiranje.

Motor za krilne kapije - Comunello RAM

COMUNELLO RAM

RAM je serija motora za krilna vrata sa teleskopskom reverzibilnom šipkom motora za krilo do 2,2m, 3m, 5m. Napravljena od najkvalitetnijih mehaničkih komponenti za dugotrajnu optimalnu funkcionalnost u svim vremenskim uvjetima.

Motor za krilne kapije - Comunello EAGLE

COMUNELLO EAGLE

EAGLE je serija podzemnih motora dizajniranih kako bi pružili rješenje za projekte i arhitektonski dizajn koji zahtjeva čiste linije.

Ovi motori su izuzetno otporni na koroziju, a uz to su diskretni i kompaktni. Apsolutna sigurnost i pouzdanost su zagarantirani u svim modelima.